Om oss

Nordisk Hundemassasjeskole AS
Siden 2005

Nordisk Hundemassasjeskole AS

ble etablert i 2005 av Carmen Germaine Kadim.

Vi tilbyr

Utdannelse i Dyrefysioterapi på hund. I tillegg har vi har en rekke spennende kurs for både de som ønsker å behandle egne dyr, og for de som ønsker å jobbe profesjonelt som Dyreterapeut. Fra 2020 startet vi opp med utdannelser på hest.

 

hils på

Carmen Germaine Kadim 

  begynte sin yrkeskarriere som offiser i Sjøforsvaret med spesialistutdannelse innenfor elektronikk. Senere utdannet hun seg innenfor klassisk massasje, hundemassasje, soneterapi, aromaterapi, rosenmetoden, øreakupunktur , kinesologi og termografi på hund. Hun har vært student ved universitetet i Trondheim og tatt blant annet filosofi, økologi og humanbiologi. I tillegg har hun tatt kurs innen Heste- og Hundeassistert psykoterapi og læring. I dag driver hun Nordisk hundemassasjeskole hvor hun utdanner andre innen massasje, fysioterapi og rehabilitering av hund. Hun har holdt kurs og foredrag for veterinærer og dyrepleiere, hatt nært samarbeid med politiet og blindeforbundet. Gjennom hennes nysgjerrighet og engasjement for hundens bevegelsesapparat har hun gjennom flere år tilegnet seg unik kunnskap om hundens anatomiske oppbygging, utviklet egne effektive behandlingsteknikker og ut ifra dette laget omfattende faglitteratur om hundens anatomi, fysiologi og ulike behandlingsteknikker. Carmen har i tillegg drevet aktivt med jakthunder og jaktdressur siden 1987, og trent hunder for andre profesjonelt like lenge. 

hils på

Wenche Granli Ekeli

  Wenche Granli Ekeli er utdannet hundemassør fra Axelssons i 2003, er utdannet hundefysioterapeutfra Naturmedicinsk Hälsocenter i Gøteborg i 2003 og fysioterapeut på smådyr fra Strømsholm i 2005. Wenche startet AquaDog i Sandvika våren 2004 og kunne da tilby rehabilitering av hund i Norgesførste motstrømsbasseng for hund. Da behovet for rehabilitering meldte seg over hele landet, åpnetvi AquaDog Bergen i 2006 og AquaDog Vestfold i 2008, i tillegg til at vi startet opp første kull medrehabstudenter i januar 2007. Så langt er 4 kull utdannet i samarbeid med NordiskHundemassasjeskole. Wenche jobber som paramedic (ambulansesjåfør) ved Ullevål Universitetssykehus til daglig, men er også utdannet agronom og har jobbet i brannvesenet. Hun har alltid hatt dyr av alle slag, var først hestejente før hundelivet tok overhånd. Hun hadde berner sennenhunder i over 20 år, men siden høsten 2009 er det pumier som råder i hjemmet.

hils på

Bettina Hvidemose

Bettina Hvidemose driver til daglig Center for Dyreterapi i Danmark, hvor hun bl.a arbeider med rehabilitering av hester og hunder utifra Osteopatiske principper. I 2002 utdannet Bettina seg inne dette faget, og har siden tatt flere utdannelser, kurs og har masse erfaring innen massasje, kranio sakral terapi, leddmobilisering, rehabilitering, akupressur, laserterapi, biokinetik og mye mer. Gjennom årene har hun blandt annet gjennomført utdannelser hos European School of Osteopathy, Etologisk Institut og Stanley Rosenberg Insitut. Bettina er fortsatt dypt fasinert av sitt fag, og søker konstant ny kunnskap og bestreber seg på å være så faglig oppdatert som mulig i et fag som er i konstant utvikling. Hun er en ivrig deltager i konferanser og kurs over det meste av verden. Bettina arbeider både i praksis med dyrene, samt med utdannelse av nye terapeuter på skolen sin i Danmark.

Se eventuelt mer om Bettina på www.dyreterapi.dk og www.dyreuddannelser.dk

hils på

Siwi Endresen

Siwi var ferdig utdannet hundemassør i 2012, laserterapeut i 2013, rehabiliteringsterapeut i 2015. All utdannelse er gjennomført hos Nordisk Hundemassasje Skole AS. Hun jobber til daglig på dyrehospital som klinikkassistent samt med rehabilitering og skadeforebyggende behandling av hund.

Siwi har alltid vært glad i hest og tilbrakte det meste av fritiden i stallen som barn og ungdom, men utviklet etter hvert interessen for hund. I 1999 kom første hunden i hus, en mix Rottweiler / Cocker Spaniel. Hunden var redd folk og generelt det meste noe som krevde at eier måtte tilegne seg kompetanse for å gi hunden et godt liv. Det har blitt enormt mye kursing innen hundens mentalitet, bruks, noe agility, rallylydighet og lydighet gjennom de siste 20 årene.

Kursing innen bruks og hundens mentalitet er i all hovedsak gjennomført hos Østlies Hundesenter. Terje og Inger Østli har en unik kompetanse innen faget hund, de er fantastiske mennesker og har hjulpet utallige hunder og eiere gjennom mange år. Siwi sin eldste hund som nå er 13,5 år hadde aldri levd i dag uten veiledning fra Østlies Hundesenter.

Andre kursholdere og instruktører som har hatt stor betydning for Siwi er Barbro Børjesson, Kjellaug Selsaas, Synnøve Matre, Anne Selland, Helle Sejer Damkjær, Jessica Svanljung, Ghita Fossum med flere. Man blir aldri utlært, det er av stor betydning jevnlig å utvikle seg for å bli en best mulig versjon av seg selv.

I dag deler Siwi adresse med tre Belgiske Fårehunder og bruker fritiden på trening og konkurranser. Hun har stilt i konkurranselydighet med alle hundene sine. En har gått høyeste klasse NBF spor og to er stilt og plassert i NM rallylydighet. I 2016 vant Zuki både kvaliken og ble deretter Norgesmester i rallylydighet dagen etter. Zana ble nr 5 under NM i 2019 bare 3 år gammel.

Siwi er også utdannet instruktør trinn 1 og 2 ( bruks ) gjennom Norsk Kennel Klub og underviser innen grunnleggende hverdagslydighet samt mer konkurranserettet lydighet og bruks.